Wigilia firmowa

  1. Szczegóły oferty
dowolna dł. pobytu

Czy chcesz aby Pracownicy cały rok czekali na kolejną świąteczną imprezę firmową? Sprawimy, że Twój zespół będzie się świetnie bawił, integrował i dobrze wspominał firmę! Zorganizuj niezapomniane świąteczne spotkanie dla pracowników. Restauracja La Bibliotheque oraz Sala Łuczańska to idealne miejsce na organizację wigilii firmowej, która stanie się niezapomnianym przeżyciem!

Jeżeli planujecie Państwo świąteczne spotkania skorzystajcie z propozycji Hotelu St Bruno****w Giżycku.

Zapewniamy:

  • Zachwycającą stylem Restaurację La Bibliotheque oraz nietuzinkowym widokiem Salę Łuczańską.
  • Pyszne i tradycyjne potrawy świąteczne przygotowane w oparciu o domowe receptury
  • Świąteczną oprawę wigilijną
  • Tradycyjne  świąteczne dania  serwowane już od 55,00 zł/os

Oferujemy:

  • Firmowe przyjęcia wigilijne
  • Świąteczne lunche

Na powitanie gości: grzaniec z korzennymi przyprawami i cząstkami pomarańczy - gratis

Atrakcje dodatkowo płatne  wyceniane indywidualnie:

  • Wyjazd do Konsulatu Św. Mikołaja (bombkarnia, produkcja i zdobienie bombek)
  • Wizyta Mikołaja (możliwe prezenty dla uczestników zapewnione przez Zamawiającego)
  • Wspólne kolędowanie i śpiewanie pastorałek przy akompaniamencie fortepianu lub dźwiękach gitary – do 2 godzin.
  • Warsztaty piernikowe  - Świąteczne Piernikalia
  • Winne spotkania z sommelierem

 

Propozycja I 55,00 zł/os

Zupa:

Barszcz czerwony na zamkowym zakwasie z pasztecikiem

Danie główne:

Karp w sosie szarym z puree zapiekanym podany z brokułem w maśle migdałowym

Zimna płyta:

Rolada ze szczupaka, ryba po grecku, śledzie z sałatką korzenną, sałatka jarzynowa, kluski z miodem i makiem, pieczywo, masło, kompot z suszu

 

Propozycja II 65,00 zł/os

Zupa:

Barszcz grzybowy  z aromatem suszonych grzybów z domowymi  łazankami

Danie główne na półmiskach:

Smażony karp w sosie szarym

Pierogi z kapustą i grzybami okraszone złocistą cebulką

Ziemniaki gotowane w  maśle lub ziemniaki opiekane w ziołach

Kapusta z grzybami

Płyta zimna

Teriny rybne z ryb słodkowodnych, ryba po grecku,śledź smażony w zalewie octowej, sałatka śledziowa z ziemniakami, kapuśniaczek wigilijny, kompot z suszu, pieczywo, masło

Płyta słodka

Rolada makowa, piernik z marmoladą

 

Propozycja III 85,00 zł/os

Zupa w wazach:

Barszcz czerwony z uszkami na zamkowym zakwasie

Barszcz Grzybowy z aromatem suszonych grzybów z domowymi  łazankami

Danie główne na półmiskach:

Pieczony pstrąg potokowy z masłem migdałowym

Pieczeń z szynki w ciemnym sosie kminowym

Pierogi kapustą i grzybami okraszone cebulką

Pierogi  rybne z emulsją maślaną

Krokiety z kapustą

Ziemniaki gotowane lub ziemniaki opiekane

Płyta zimna:

Teriny rybne z ryb słodkowodnych, ryba po grecku, śledź smażony w zalewie octowej, sałatka śledziowa z ziemniakami, sałatka jarzynowa, kapuśniaczek wigilijny, kompot z suszu, pieczywo, masło

Płyta słodka

Rolada makowa, piernik z marmoladą, kutia z makiem i bakaliami

 Spotkania organizujemy dla grup minimum 15 osobowych.

Tel. 87 732 65 00, marketing@hotelstbruno.pl

Ważne informacje o rezerwacji

Polityka względem zwierząt Opłata za zwierzę w pokoju 50 zł/noc. Hotel zastrzega sobie możliwość ustalenia dodatkowej opłaty w przypadku dokonania przez zwierzę wyjątkowo silnych zabrudzeń lub trwałych uszkodzeń

Metody płatności

Visa Visa Electron MasterCard Maestro American Express

Pozostałe oferty

newsletter
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij