Czy chcesz aby Pracownicy cały rok czekali na kolejną świąteczną imprezę firmową? Sprawimy, że Twój zespół będzie się świetnie bawił, integrował i dobrze wspominał firmę! Zorganizuj niezapomniane świąteczne spotkanie dla pracowników. Restauracja La Bibliotheque oraz Sala Łuczańska to idealne miejsce na organizację wigilii firmowej, która stanie się niezapomnianym przeżyciem!
Jeżeli planujecie Państwo świąteczne spotkania skorzystajcie z propozycji Hotelu St Bruno****w Giżycku.
Zapewniamy:
- Zachwycającą stylem Restaurację La Bibliotheque oraz nietuzinkowym widokiem Salę Łuczańską.
- Pyszne i tradycyjne potrawy świąteczne przygotowane w oparciu o domowe receptury
- Świąteczną oprawę wigilijną
- Tradycyjne świąteczne dania serwowane już od 55,00 zł/os
Oferujemy:
- Firmowe przyjęcia wigilijne
- Świąteczne lunche
Na powitanie gości: grzaniec z korzennymi przyprawami i cząstkami pomarańczy - gratis
Atrakcje dodatkowo płatne wyceniane indywidualnie:
- Wyjazd do Konsulatu Św. Mikołaja (bombkarnia, produkcja i zdobienie bombek)
- Wizyta Mikołaja (możliwe prezenty dla uczestników zapewnione przez Zamawiającego)
- Wspólne kolędowanie i śpiewanie pastorałek przy akompaniamencie fortepianu lub dźwiękach gitary – do 2 godzin.
- Warsztaty piernikowe - Świąteczne Piernikalia
- Winne spotkania z sommelierem
Propozycja I 59,00 zł/os
Zupa:
Barszcz czerwony na zamkowym zakwasie z pasztecikiem
Danie główne:
Karp w sosie szarym z puree zapiekanym podany z brokułem w maśle migdałowym
Zimna płyta:
Rolada ze szczupaka, ryba po grecku, śledzie z sałatką korzenną, sałatka jarzynowa, kluski z miodem i makiem, pieczywo, masło, kompot z suszu
Propozycja II 75,00 zł/os
Zupa:
Barszcz grzybowy z aromatem suszonych grzybów z domowymi łazankami
Danie główne na półmiskach:
Smażony karp w sosie szarym
Pierogi z kapustą i grzybami okraszone złocistą cebulką
Ziemniaki gotowane w maśle lub ziemniaki opiekane w ziołach
Kapusta z grzybami
Płyta zimna
Teriny rybne z ryb słodkowodnych, ryba po grecku,śledź smażony w zalewie octowej, sałatka śledziowa z ziemniakami, kapuśniaczek wigilijny, kompot z suszu, pieczywo, masło
Płyta słodka
Rolada makowa, piernik z marmoladą
Propozycja III 89,00 zł/os
Zupa w wazach:
Barszcz czerwony z uszkami na zamkowym zakwasie
Barszcz Grzybowy z aromatem suszonych grzybów z domowymi łazankami
Danie główne na półmiskach:
Pieczony pstrąg potokowy z masłem migdałowym
Pieczeń z szynki w ciemnym sosie kminowym
Pierogi kapustą i grzybami okraszone cebulką
Pierogi rybne z emulsją maślaną
Krokiety z kapustą
Ziemniaki gotowane lub ziemniaki opiekane
Płyta zimna:
Teriny rybne z ryb słodkowodnych, ryba po grecku, śledź smażony w zalewie octowej, sałatka śledziowa z ziemniakami, sałatka jarzynowa, kapuśniaczek wigilijny, kompot z suszu, pieczywo, masło
Płyta słodka
Rolada makowa, piernik z marmoladą, kutia z makiem i bakaliami
Spotkania organizujemy dla grup minimum 15 osobowych.
Tel. 87 732 65 00, marketing@hotelstbruno.pl