Zapraszamy na ucztę dla oka i podniebienia - 23.03.19. W ten wyjatkowy dzień doskonałe dania przyrządzą Państwu:
Jakub Steuermark – doradca kulinarny Oerlemans Food. Od ponad dwóch lat gospodarz kuchni w niedzielnym wydaniu programu Pytanie na Śniadanie w TVP2, gdzie gotuje zgodnie ze sobą i ideą Comfort food.
Gerard Rytter – Brand Chef Develey Polska. Swoją pasją z sukcesami zaraża innych, bo wierzy, że poszukiwanie dobrego smaku to przygoda, którą warto przeżyć, zdobywając oświadczenie i ucząc się od najlepszych.
Radosław Marcin Szulc – szef kuchni Restauracji La Bibliotheque w Hotelu St. Bruno**** Jako lokalny patriota, to co ciągle odkrywa, stara się łączyć z kulinarnymi wspomnieniami z dzieciństwa.
Ireneusz Koniuszek – szef kuchni restauracji Refektarz w Zamku Ryn**** Jego wieloletnie doświadczenie pozwala na umiejętne komponowanie dań i tworzenie prawdziwych dzieł kulinarnych
Michał Karol Soliwoda – szef kuchni w Hotelu Natura Mazur Resort & Conference w Warchałach, z lekkością łączy smaki staropolskie i międzynarodowe.
Marcin Gachewicz – szef kuchni w restauracji Kolumnowej w Zamku Gniew****. W obecnej chwili szkoli się w cukiernictwie, gdyż twierdzi "że jeśli nic się nie dzieje, a my się nie rozwijamy, to znaczy, że się cofamy...
Rabaty dla grup:
do 9 osób - 10%
powyżej 9 osób - 20%
Zapraszamy do rezerwacji stolików
Czas trwania kolacji: 17:00 – 19:00
Cena 150,00 zł/os
Rezerwacja pod numerem: 87 732 65 24