Wybitny Szef kuchni młodego pokolenia Radosław Szulc wraz z ambitnym sommelierem Mateuszem Jakuć, pragną przedstawić Państwu nowoczesne włoskie smaki połączone z starannie wyselekcjonowanymi winami od małych włoskich rodzinnych producentów. 

Cena 170 zł / os

 MENU

 

 Aperitif:

 Prosecco Belstar Spumante DOC

 Przystawka zimna:

 Sardela w occie figowym z focaccią  ( oliwki suszone, pomidory, kawa)

 Wino

 Alois Lageder RiffPinot Grigio 2015

 Zupa:

 Cappuccino z bakłażana z pianką z parmezanu

 Intermezzo:

 Chłodnik ananasowy z sorbetem z zielonego groszku i mięty

 Danie główne:

 Polędwica cielęca w soku jabłkowym na caponacie z chipsem z prosciutto i pudrem z pancetty

 Wino

 Alois Lageder Riff Merlot / Cabernet IGT 2014

 Deser:

 Lody tiramisu ( makaroniki, gąbka szpinakowo waniliowa)

 Wino

 Araldica Vini Piemontesi Moscato D’Asti 2016

 Ilość miejsc ograniczona, wymagana wcześniejsza rezerwacja

 Restauracja La Bibliotheque

 T: +48 87 732 65 24
 E: restauracja@hotelstbruno.pl

Cena - 170 zł / os.

Czas - 6 pazdziernik 2017 start od godz. 19:00

Miejsce - Restauracja La Bibliotheque w Hotelu St. Bruno