Poznaj smaki restauracji La Bibliotheque

Data
przyjazdu
Data
wyjazdu

Lokalnie poukładane smaki

Nasza kuchnia bazuje na produktach lokalnych, sezonowych, w większości pochodzących z ekologicznych gospodarstw. Dzięki hojności otaczającej nas natury Warmii i Mazur, na talerzu odnajdą Państwo dobrodziejstwa jezior, pól i lasów. Tworzymy kuchnię według idei Slow Food, dlatego wczytujemy się w każdy składnik, a następnie dajemy mu naturalnie i bez pośpiechu zaistnieć na Państwa talerzu.

"Smaki, które tu Państwo odnajdą wywodzą się głównie z mojego rodzinnego domu na Mazurach, w którym zaszczepiłem w sobie zamiłowanie do gotowania. W miarę zgłębiania swojej pasji uczyłem się nowych potraw, technik, jak i nowych smaków, których wcześniej nie znałem. Jako lokalny patriota, to co ciągle odkrywam, staram się łączyć z kulinarnymi wspomnieniami z dzieciństwa. Inspiracji szukam w otaczającej nas naturze, dlatego w wolnych chwilach zajmuję się zbieractwem ziół i kwiatów."

                               Radosław Szulc - Szef Kuchni                                                                           

                                                                                     

Życzymy Państwu kulinarnych wrażeń od A-Z!

Niezapomniane Bankiety & szkolenia

Marzysz o przygotowaniu szkolenia, którego pracownicy nie zapomną na zawsze? W bajkowej scenerii Krainy Wielkich Jezior i przepięknych wnętrzach Hotelu St. Bruno możesz być pewien, że zorganizowane spotkania zakończą się sukcesem.

Przygotowaliśmy dla Ciebie Wyjątkowe oferty

newsletter
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij