Party andrzejkowe 30.11.19 dla dorosłych w godzinach 20:00 - 2:00

PRZYSTAWKA:

Pâté z kaczych wątróbek z konfiturą z rokitnika i grzanką korzenną

ZUPA:

Cebulowa zapiekana z grzankami

DANIE GŁÓWNE

Polędwiczka wieprzowa owinięta ciastem filo podana zpurée z selera, pieczonymi warzywami i sosem tallegio

ZIMNY BUFET:

  • Śledź w marynacie korzennej z konfiturą z czerwonej cebuli
  • Sałatka z owocami morza
  • Sałata rzymska z dressingiem miodowo musztardowym
  • Twister z warzywami
  • Mięsa pieczyste
  • Tatar wołowy
  • Pasztety
Selekcja serów dojrzewających
 
SŁODKI BUFET: wybór ciast

DANIE GORĄCE PO PÓŁNOCY:

Polewka zamkowa

NAPOJE BEZ LIMITU:

kawa, herbata, woda, soki

ALKOHOL: 0,5 l wódki na parę

Rezerwacja stolika:

recepcja@hotelstbruno.pl tel. 87 732 65 00