Poziomki Magdy Gessler

Data
przyjazdu
Data
wyjazdu
15 listopada 2018

"Idea poziomek jest prosta, choć nie każdy może na nie zasłużyć. Formuła nagród rządzi się tymi samymi zasadami, co dobrze znane i świetnie kojarzone gwiazdki Michelin. Lokale nagradzane są według prostego podziału na dobre i bardzo dobre, wybitne oraz te, które skradły serce restauratorki. A dlaczego akurat ten owoce? Magda Gessler odpowiada prosto: - To dla mnie cud polskiej natury. Znak jakości. Synonim najlepszego smaku, zapachu, aromatu. To śpiew słowika o poranku, wieczorny koncert świerszczy, którym przysłuchiwałam się jako mała dziewczynka, czy ciepły letni deszcz, który niesie ulgę po ciężkim dniu. Poziomka to również głos mojej babci, które piekła i gotowała najlepiej na świecie."

Źródło: www.kuchnia.wp.pl

W przewodniku znalazło się ponad 150 miejsc, wśród których nie mogło zabraknąć Hotelu St.Bruno**** nagrodzonego aż 3 poziomkami!

Poziomki Magdy Gessler

1 - bardzo dobrze

2 - doskonale

3 - wybitnie

Bardzo dziękujemy

newsletter
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij