Arrival
Departure

Wigilia firmowa

Chcesz zaskoczyć swoich Pracowników wyjątkowym przyjęciem wigilijnym tak aby cały rok czekali na kolejne? Sprawimy, że Twój zespół będzie się świetnie bawił, integrował i dobrze wspominał firmę! Zorganizuj niezapomniane christmas party na Mazurach w butikowych wnętrzach Restauracji La Bibliotheque.

Jeżeli planujecie Państwo wigilie firmowe skorzystajcie z propozycji Hotelu St Bruno****.

Zapewniamy:

  • Zachwycającą stylem Restaurację La Bibliotheque oraz nietuzinkowym widokiem Salę Łuczańską.
  • Pyszne i tradycyjne potrawy świąteczne przygotowane w oparciu o domowe receptury
  • Świąteczną oprawę wigilijną
  • Tradycyjne  świąteczne dania  serwowane już od 55,00 zł/os

Oferujemy:

  • Firmowe przyjęcia wigilijne
  • Świąteczne lunche

Na powitanie gości: grzaniec z korzennymi przyprawami i cząstkami pomarańczy - gratis

Propozycja I - 55,00 zł

Zupa: Barszcz z uszkami na zamkowym zakwasie   

Danie główne: Dzwonek z karpia na szaro z kopytkami warzywami  

Zimna płyta: Ryba po grecku, śledzie na sposób korzenny, sałatka jarzynowa, pieczywo, masło 

Słodka płyta: Kutia z bakaliami, kawa, herbata


Propozycja  II – 65,00 zł

Zupa: Barszcz z uszkami na zamkowym zakwasie   

Danie główne: Filet ze  szczupaka z krokietem ziemniaczanym, szczawiowym sosem i warzywami na parze  

Zimna płyta: Ryba po grecku, śledzie na sposób korzenny, sałatka z tuńczykiem, pieczywo, masło 

Słodka płyta: Piernik z marmoladą


Propozycja  III – 79,00 zł

Zupa: Rybna z ciecierzycą i wędzoną papryką  

Danie główne: Karczek pieczony z konfiturą z czerwonej kapusty, sosem żurawinowo cynamonowym i kluskami   

Deser: Lody czekoladowe z gorącymi śliwkami w winie

Bufet zimny: Sałatka jarzynowa, sałatka z wędzonym pstrągiem, warzywami i sosem limonowym, ryba po grecku, śledzie w śmietanie, pieczywo, masła smakowe 


Propozycja  IV-120,00 zł

Przystawka: Kibiny mazurskie z rybami i kwaśną wędzoną śmietaną

Zupa: Borowikowa z makaronem domowym zabielana mascarpone

Danie główne: Karmazyn na czarnej soczewicy z morwą i grzybami z maślanym sosem i porem duszonym w śmietanie

Deser:  Strucla jabłkowa z sosem kajmakowym

Bufet zimny: Sałatka jarzynowa, sałatka grecka z serem feta, ryba po grecku, pieczony filet z indyka z orzechami, rolada z wędzonym łososiem i musem chrzanowym, pieczywo, masła smakowe 

Bufet ciepły: Pierogi z kapustą i grzybami w okrasie z cebuli, szczupak w sosie holenderskim, groch z kapustą 

Bufet słodki: Owoce filetowane, wybór ciast

Atrakcje dodatkowo płatne  wyceniane indywidualnie:

  • Wyjazd do Konsulatu Św. Mikołaja (bombkarnia, produkcja i zdobienie bombek)
  • Wizyta Mikołaja (możliwe prezenty dla uczestników zapewnione przez Zamawiającego)
  • Wspólne kolędowanie i śpiewanie pastorałek przy akompaniamencie fortepianu lub dźwiękach gitary – do 2 godzin.
  • Warsztaty piernikowe  - Świąteczne Piernikalia
  • Winne spotkania z sommelierem

Kontak: recepcja@hotelstbruno.pl

Tel. 87 732 65 00

newsletter
This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close