Wigilia dla firm

między 22-10-18 a 22-12-18

Wigilia dla firm

Okres Świąt Bożego Narodzenia to czas, w którym spędzamy zimowe chwile w gronie znajomych i współpracowników. To czas gdy przy stole zastawionym świątecznymi potrawami spędzamy miło czas, przywołując smaki i zapachy dzieciństwa. Proponujemy Państwu skorzystanie z naszych propozycji stworzonych specjalnie na czas Bożego Narodzenia. W specjalnie dla Państwa przygotowanym Menu Wigilijnym znajdą Państwo tradycyjne świąteczne specjały oraz smaczne słodkości.

Restauracja La Bibliotheque oraz Sala Łuczańska to idealne miejsce na organizację wigilii firmowej, która stanie się niezapomnianym przeżyciem dla Państwa pracowników i kontrahentów.

Jeżeli planujecie Państwo świąteczne spotkania skorzystajcie z propozycji Hotelu St Bruno****w Giżycku.

Zapewniamy:

  • Zachwycającą stylem Restaurację La Bibliotheque oraz nietuzinkowym widokiem Salę Łuczańską.
  • Pyszne i tradycyjne potrawy świąteczne przygotowane w oparciu o domowe receptury
  • Świąteczną oprawę wigilijną
  • Tradycyjne  świąteczne dania  serwowane już od 55,00 zł/os

Oferujemy:

  • Firmowe przyjęcia wigilijne
  • Świąteczne lunche

Na powitanie gości: grzaniec z korzennymi przyprawami i cząstkami pomarańczy - gratis

Atrakcje dodatkowo płatne  wyceniane indywidualnie:

  • Wyjazd do Konsulatu Św. Mikołaja (bombkarnia, produkcja i zdobienie bombek)
  • Wizyta Mikołaja (możliwe prezenty dla uczestników zapewnione przez Zamawiającego)
  • Wspólne kolędowanie i śpiewanie pastorałek przy akompaniamencie fortepianu lub dźwiękach gitary – do 2 godzin.
  • Warsztaty piernikowe  - Świąteczne Piernikalia
  • Winne spotkania z sommelierem

Propozycja I - 55,00 zł

Zupa: Barszcz z uszkami na zamkowym zakwasie   

Danie główne: Dzwonek z karpia na szaro z kopytkami warzywami  

Zimna płyta: Ryba po grecku, śledzie na sposób korzenny, sałatka jarzynowa, pieczywo, masło 

Słodka płyta: Kutia z bakaliami, kawa, herbata


Propozycja  II – 65,00 zł

Zupa: Barszcz z uszkami na zamkowym zakwasie   

Danie główne: Filet ze  szczupaka z krokietem ziemniaczanym, szczawiowym sosem i warzywami na parze  

Zimna płyta: Ryba po grecku, śledzie na sposób korzenny, sałatka z tuńczykiem, pieczywo, masło 

Słodka płyta: Piernik z marmoladą


Propozycja  III – 79,00 zł

Zupa: Rybna z ciecierzycą i wędzoną papryką  

Danie główne: Karczek pieczony z konfiturą z czerwonej kapusty, sosem żurawinowo cynamonowym i kluskami   

Deser: Lody czekoladowe z gorącymi śliwkami w winie

Bufet zimny: Sałatka jarzynowa, sałatka z wędzonym pstrągiem, warzywami i sosem limonowym, ryba po grecku, śledzie w śmietanie, pieczywo, masła smakowe 


Propozycja  IV-120,00 zł

Przystawka: Kibiny mazurskie z rybami i kwaśną wędzoną śmietaną

Zupa: Borowikowa z makaronem domowym zabielana mascarpone

Danie główne: Karmazyn na czarnej soczewicy z morwą i grzybami z maślanym sosem i porem duszonym w śmietanie

Deser:  Strucla jabłkowa z sosem kajmakowym

Bufet zimny: Sałatka jarzynowa, sałatka grecka z serem feta, ryba po grecku, pieczony filet z indyka z orzechami, rolada z wędzonym łososiem i musem chrzanowym, pieczywo, masła smakowe 

Bufet ciepły: Pierogi z kapustą i grzybami w okrasie z cebuli, szczupak w sosie holenderskim, groch z kapustą 

Bufet słodki: Owoce filetowane, wybór ciast 

Kontak: recepcja@hotelstbruno.pl

Tel. 87 732 65 00

newsletter
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij